Ručně sbírané hrozny jsou zbaveny stopek a poté ochlazeny tepelným šokem na 10 °C. Po dvou dnech studené macerace víno kvasí v malých ocelových nádržích. Zrání probíhá v nových barikových sudech z francouzského dubu po dobu 9 měsíců. Víno má sytě rubínovou barvu, v chuti můžete cítit koření, nádech čokolády a kouře.
Toto víno doporučujeme podávat s pečeným hovězím masem, kuřecím kari nebo boloňskými špagetami. Ideální teplota podávání je 14 až 16 °C.
Farma HERDADE DOS GROUS
Farma byla vybudována v krásné krajině Alenteja. Spojuje produkci vína, chov hospodářských zvířat, venkovskou turistiku a vinařskou turistiku.
Alentejo, je největší portugalská provincie, má tradiční portugalské kouzlo a maurské dědictví, které lze vidět v celé jeho architektuře. Kontinentální klima Alenteja se středomořskými vlivy nabízí ideální podmínky pro výrobu fantastických vín a extrémně kvalitních regionálních produktů.